karinboktok.blogg.se

Att läsa är att leva. Här skriver jag om böcker jag läst. Utbudet är blandat, men deckare dominerar.

Spännande om att inte veta allt om sina närmaste

Publicerad 2018-07-09 13:06:23 i Allmänt,

Spänningsroman, thriller, deckare? Nja, kanske int det sistnämnda, men thriller eller spänningsroman stämmer bra in på Hon som inte vet av Karen Cleveland.
 
Vivian Miller jobbar som CIA-analytiker. Hon jobbar med att avslöja ryska spioner i USA. En dag kommer hon över foton på fem personer som är infiltratörer, men som hittills levt helt vanliga amerikanska liv. problemet är att en av dem är Vivians egen man, pappan till hennes fyra barn. Vad ska hon ögra nu? Hon ställer maken mot väggen, och är beredd att avslöja honom. Men kan hon göra det? Vad kommer att hända med familjen? Hur ska det gå med den sjuke sonen om hon förlorar jobbet och sjukförsäkringen? Men om hon inte avslöjar mannen, kan hon leva med sig själv då? Så presenterar Matt, hennes man, en annan lösning. Kan hon lita på honom?
 
Det här är en bladvändare vill jag lova. Och på de allra sista sidorna får man sig en rejäl chock. Man skulle vilja att det blev en fortsättning. Eller kanske inte? Hur som helst är boken spännande och riktigt läsvärd, om man gillar spänningsromaner.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela