karinboktok.blogg.se

Att läsa är att leva. Här skriver jag om böcker jag läst. Utbudet är blandat, men deckare dominerar.

Julig, mysig feelgood

Publicerad 2022-10-20 16:44:30 i Allmänt,

Projekt Jul av Cathy Bramley är en äkta julfeelgood. Och ja, jag borde väl ha väntat två månader med att läsa den, men det gjorde faktiskt inget att jag var ute lite i förtid. Det är mysigt och väldigt brittiskt.
 
Det har just tagit slut mellan Merry och hennes pojkvän. Han svarade inte riktigt förväntat när hon friade till honom. Så nu är hon singel, och har ingenstans att bo. Och hur ska det gå med hennes nystartade företag, där hon säljer egentillverkade doftljus? Hon bestämmer sig för att julen är inställd.
 
Cole är nyskild, och när han går med på att hans två barn ska få följa med sin mamma när hon ska jobba ett år i Kanada, inser han inte hur mycket han kommer att sakna dem. Så han går helt upp i jobbet, och struntar i att det snart är jul.
 
Men, plötsligt blir Merry och Cole ansvariga för den lilla pittoreska staden Wetherleys julfirande. Hur gick det till? Och vad ska Merry hitta på för tema? 
 
Som det ska vara i feelgoodböcker slutar allt förstås lyckligt, och stämningen är snöig, mysig och alldeles väldigt julig.
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela