karinboktok.blogg.se

Att läsa är att leva. Här skriver jag om böcker jag läst. Utbudet är blandat, men deckare dominerar.

Uppföljare till I hemmets trygga vrå inte lika bra

Publicerad 2019-03-24 16:25:00 i Allmänt,

För ett år sedan läste jag I hemmets trygga vrå av Cara Hunter, och jag tyckte väldigt mycket om den. Nu har jag läst I mörkret av samma författare. Den är spännande, men den imponerar inte lika mycket på mig som den första gjorde. Visst är den spännande, och liksom i den förra boken blandas texten med förhörsprotokoll, intervjuer, facebookinlägg etc.Och visst är det en hel rad twister så att man inte riktigt vet vad som är sant. Men ändå. Kanske är det för att jag tyckte så väldigt mycket om den första boken att jag förväntade mig nåogt alldeles extra.
 
En kvinna och ett barn hittas i källaren till ett hus, svårt medtagna. Den äldre mannen som bor i huset säger att han aldrig sett dem, och ingen vet vem de är. Kriminalkommissarie Adam Fawley, som vi mötte i den förra boken också, kopplar snart samman fallet med en annan kvinnas försvinnande några år tidigare. Det som man då uppdagade kanske ändå inte stämmer?
 
Jag skulle absolut kunna rekommendera den här boken, men ska man bara läsa en bok av Cara Hunter blir det ju I hemmets trygga vrå som jag rekommenderar.
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela