karinboktok.blogg.se

Att läsa är att leva. Här skriver jag om böcker jag läst. Utbudet är blandat, men deckare dominerar.

Sjunde boken i Singöserien

Publicerad 2023-07-20 14:53:20 i Allmänt,

Manipulatören är sjunde deckaren i den så kallade Singöserien. Eftersom jag tillbringat mycket av min uppväxttid i närheten av Singö dsommartid tycker jag den här serien är kul att läsa. Det är hög igenkänningsfaktor. I den här boken nämns både Herräng, Hallstavik, Grisslehamn och flera andra orter.
 
Det här är ganska snälla deckare. Inte kanske de allra bästa jag läst, men helt okej. Solbritt går en kurs i stresshantering. Men är New Light verkligen en seriös organisation? Och vem är mannen som driver omkring i en båt, starkt medtagen?
 
Solbritts barnbrn Isabelle är höggravid, och föder sitt barn. Solbritts son är på besök från Australien, och får vara med om en riktigt ruskig upplevelse.
 
Det här är som sagt lite småtrevligt. Det enda som riktigt stör mig (och det är väl egentligen en bagatell) är att Solbritt hela tiden får heta bara Solbritt, medan kollegan Alexis sällan heter Alexis eller sitt efternamn Metaxas, utan nästan alltid nämns med hela sitt namn, Alexis Metaxas. Varför får inte Solbritt hta Solbritt Andersson?
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela